Кариера

Вработените во Реактор поседуваат уникатен склоп на образование, вештини, и искуство. Сметаме дека нашите луѓе се наш клучен ресурс и го цениме нивното знаење, ентузијазам и посветеност.

Доколку сакаш да работиш во динамична средина, ја делиш нашата визија и сакаш да придонесеш во процесите на креирање на политики на локално, национално и регионално ниво, преку истражувања, застапување, поттикнување на дебати и дискусии за прашања што се релевантни за македонските граѓанки и граѓани, погледни ги отворените позиции и пријави се.

Реактор е отворен за соработка со експерт(к)и од различни области поврзани со предметот на работа на организацијата. За потенцијална соработка, испрати ни имејл на info@reactor.org.mk со краток вовед и кратка биографија.

Прочитај повеќе за тоа кои сме ние, вклучително за нашата визија, историја, нашиот тим, и донатори.

Отворени позиции:

Немаме отворени позиции во моментот