Филип Димчевски

Позиција: Финансиски менаџер

Филип е дел од тимот на Реактор од 2012, а од 2015 работи како финансиски менаџер и е одговорен за финансиското и административното работење на организацијата. Воедно заедно со другите истражувачи учествува во спроведувањето на истражувањата и нивна анализа.

Роден е во 1983 во Скопје. Своето образование го има стекнато во Скопје на Факултетот за Детективи и Безбедност при „ФОН Универзитет – Скопје”.

Член е на (ПСИО) Прв Скопски Извиднички Одред од 1994 година и негова пасија е планината и природата и сите активности поврзани со нив како планинарење, скијање, алпинизам и велосипедизам.

E-mail: filip@reactor.org.mk