Нешто смрди: Дали институциите се спремни да преземат мерки за спас од загадувањето?

Нешто смрди: Дали институциите се спремни да преземат мерки за спас од загадувањето? Колаборативен став со Еко-Свест, Гоу Грин и Фронт 21/42 за загадувањето во Скопје и можностите за негово намалување

Година на издавање: 2013