Истражување во тек: Состојбата на работната сила во Македонија

Реактор – Истражување во акција, во соработка со Виенскиот нивезитет во моментов спроведува истражувања за работната сила во Македонија.

Доколку работите во Македонија и сакате да придонесете за истражувањето, Ве молиме пополнете го овој 5 минутен прашалник.

Ако веќе сте го пополниле, срдечно Ви благодариме!

Резултатите од истражувањето ќе бидат објавени овде, штом завршиме со анализата при крајот на годината. Ако имате било какви прашања, Ве молиме контактирајте го нашиот тим на: info@reactor.org.mk